Lejlighed
[entry-title permalink="0"]

Det var vigtigt at få optimal udnyttelse af m2. Det er skabt med et langt åben køkken der sammen med entré fungerer som fordelings areal. Mellem entré og stue er lavet en åbning for at skabe visuel kontakt fra stue til entre og køkken. Åbningen er placeret lavt for kun at skabe kontakt for den siddende i stuen. Lejligheden er opdelt i en privat værelsesdel og en repræsentativ del, som er åben men stadig med plads til overraskelser når man bevæger sig rundt.

 

SpisestueSpisestue

lejlighed_stue

Stue

EntreEntre

KøkkenKøkken

BørneværelseVærelse

DSC_7376 copyDetalje

Soveværelse_skabsvæg_LSoveværelse skabsvæg

Soveværelse_skabsvægSoveværelse Skab åben

Soveværelse_skab_detaljeSkab Detalje

Terrasse_1Terrasse

Terrasse_2Have

Materiale_2 Materiale_3 Materiale_4 Materiale_1 Materiale_5Materiale