Falkonergården Gymnasium
[entry-title permalink="0"]

Det nye samlingslokale er skolens nye hjerte. Her skabes muligheder for tidssvarende idræts undervisning, samtidig med at skolen får et nyt samlingslokale, med plads til alle skolens elever. Selvom halrummet kræver en hvis volumen, bevares den intime oplevelse af rummet ved at skabe nogle mindre rumligheder rundt om hallen, med visuel kontakt til hallen, så de stadig opleves som en del at samlingslokalet.

En nye forbindelsesvej løber rundt om samlingslokalet. Der er mulighed for fordybelse og ro i zoner omkring sports-aulaen, hvor der er etableret forskellige læsehjørner og uformelle mødesteder.

I forbindelse med skolegården skabes nye muligheder for at opholde sig i pauserne, men også i timerne hvor man kan trække undervisningen ud i udendørs laboratorier.

Forslaget skaber et pulserende liv omkring sports-aulaen med tæt kontakt til skolegården og bevarer skolens ånd. Ved at eleverne kan indtage hele bygningen på deres egen måde og skabe deres egne intimzoner.

diagrammersnit

 

 

visualiseringer

 

 

 

I multihallen

fra_gaarden_final

Fra skolegården